Kids all the way

Knallende kidscampagnes

Bestaat jouw doelpubliek uit (jonge) mama’s en papa’s? Verkoop jij kidsproducten? Dan ben jij het merk bij uitstek om een echte love brand te worden! Dat wij je daar bij kunnen helpen, lees je in deze case. Onze expertise: pers, influencer marketing en creatieve campagnes. Let’s go!

Van persbericht tot prachtige publicaties

Je kidsmerk in de kijker zetten bij journalisten? We’ve got you covered! Van magazines over kranten tot televisie. We hebben de connecties. Wat dacht je van een persbericht over je nieuwe producten? Of eentje gewijd aan de leukste tips voor kerst of de Sint? Het kan allemaal! Dat deden we bijvoorbeeld al voor spelletjesfabrikant Jumbo of de luizenshampoo Elimax.

Je persbericht verrijken met extra’s? Waarom niet? Voor onder meer spelletjesfabrikant Jumbo hielden we een onderzoek met onderzoeksbureau iVOX om extra data te verzamelen. Hoeveel belang hechten ouders en grootouders aan educatieve spelletjes? En waar letten ze dan op? Allemaal relevante info voor journalisten. Of wat dacht je van een leuke quiz als extraatje? Speels en ideaal om merkbetrokkenheid te boosten! Wij maken er eentje op jouw maat.

Mag het wat breder gaan dan print en online? Natuurlijk! Wij zorgen bijvoorbeeld voor partnerships met televisiezender Ketnet. Wat dacht je van een wedstrijd waarin je jouw product weggeeft. Rechtstreeks aan de doelgroep!

Instagram posts van influencers in de Pilot campagne
Pilot wall waar complimenten opgeschreven kunnen worden
Instagram post van een influencer voor de pilot campagne
Verzameling van karakterkoppen uit de flexpoint campagne

Micro of macro influencers: wij zorgen voor een goede match met jouw merk

Complimentenkaartjes voor de pilot campagne

Influencers: een sterke online community

Influencer marketing is een van onze sterktes. Mama en papa influencers al helemaal. We staan in nauw contact met deze ambassadeurs voor jouw merk en kennen hen door en door. Of het nu gaat om de kleinere profielen of de macro influencers, wijzorgen voor een goede match met jouw merk.  

Waarom influencer marketing ideaal is voor kidsmerken? Instagram is een perfect kanaal als je jonge ouders wil bereiken. En mama en papa influencers hebben zeer trouwe volgers. Toegegeven, het zijn vaak micro influencers. Maar zij staan dicht bij hun volgers en zorgen voor veel engagement. Denk maar aan ouders die tips uitwisselen, producten aanraden … Het is een toegewijde community. En wij bedenken voor jou het juiste concept om die doelgroep ook te raken.  

En, niet onbelangrijk. Jouw product vraagt erom getest te worden. Door wie beter dan door personen recht uit je doelgroep: mama en papa influencers en hun kroost. Pakketjes zijn dan ook super belangrijk. En laat dat opnieuw een van onze sterktes zijn. Wij zorgen voor een leuke goodiebag met de nodige extraatjes. Wij spelen het hele jaar door Sinterklaas. Zo maakten we voor de groeimelk Bambix een superleuke groeimeter. Mooi en toepasselijk: want iedere ouder wil toch zien hoe snel zijn kleine kapoen groeit?

Verzameling van karakterkoppen uit de flexpoint campagne

Trek alle registers open

Nog een stapje verder gaan dan pers en influencer marketing? Dat kunnen we! Zo organiseerden we voor Disney Junior al meerdere premières om hun nieuwe shows in de kijker te zetten. En dat bij influencers, journalisten én trouwe kijkers. Tiptop ingekleed. Met animatie en catering. Zo leren zij elkaar beter kennen, maar versterken wij ook onze band met deze ambassadeurs. Ook voor Jumbo en Elimax organiseerden we zulke succesvolle events.

Soms is een pakje opsturen niet evident, maar kunnen we pers en influencers wel kennis laten maken met je bedrijf ter plaatse. Voor Lunch Garden lieten we influencers bijvoorbeeld met hun gezin genieten van een gezellig uitje. Of wat dacht je van de influencer content doortrekken naar een social media campagne? Zo maak je dubbel gebruik van die mooie beelden!

Instagram posts van influencers in de Pilot campagne