Hey daar, ben jij onze volgende junior performance marketeer?

Junior performance marketeer gezocht!

Werk je graag met data en klinkt het opzetten van campagnes als muziek in de oren? Dan ben jij dé junior digital daredevil die wij zoeken! Authenticiteit en een openwerkomgeving staan bij ons centraal. We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste, vlotte persoon met een uitgesproken hands-on mentaliteit en sterke digitale skills.

Digital daredevil met pit

Samen met 20 collega’s in 4 gespecialiseerde afdelingen (Online, Content, Branding en Project) geef je onze klanten voldoende online zichtbaarheid en zorg je voor creatieve digitale strategieën. Van sociale media, e-mailmarketing en websites gaat je hart sneller slaan. Jij weet als geen ander hoe je al onze verschillende online marketingtools optimaal moet benutten. Door jouw aanstekelijk enthousiasme overtuig je iedereen met je originele digitale campagnes. Je bent met andere woorden onze digitale spring-in-’t-veld die ons people proof communicatiebedrijf naar een hoger niveau tilt! Ervaring is geen vereiste, maximale inzet en enthousiasme zijn een must!

Doe mij maar data

Van online data spring je een gat in de lucht! Jouw knappe kop houdt van duidelijke data en verwerkt die in creatieve digitale oplossingen of optimalisaties.

Jouw droomwereld bestaat uit

Aanbod

Jij krijgt een vast plekje in onze hippe Remy-toren aan de vaart in Leuven. We zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets. In een boeiende en aangename werkomgeving waar de mensen centraal staan en de champagne openvliegt bij goede resultaten, voltooi jij je opdrachten. Je krijgt een marktconforme verloning met alle toeters en bellen erbij. In deze uitdagende functie is er bovendien voldoende ruimte voor zelfontplooiing en opleidingen.

Interesse?

Klinkt deze job als een notificatie in de oren? Stuur je cv en motivatie naar hendrikjozef@remy-communication.be