Ben jij onze volgende Digital Marketing Specialist?

Senior Digitale Strateeg gezocht!

Is de online wereld jouw speeltuin? Duik jij zonder hoogtevrees de data in en tover je problemen om in digitale strategieën? Dan ben jij de ervaren online marketeer die wij zoeken. Doet de gedachte aan werken in een vooruitstrevend, people proof communicatiebedrijf in Leuven je watertanden? Dan is Remy Communication jouw place to be.

Digitale rots in de branding

Met 20 medewerkers in 4 gespecialiseerde afdelingen (Online, Content, Branding, Project) kunnen we een extra sterke digitale strateeg gebruiken. Wij zoeken iemand die creatieve digitale strategieën uittekent waarin onze verschillende online marketingtools optimaal benut worden. Iemand die iedereen enthousiast maakt met deze originele online campagnes: van junior tot senior, van prospect over klant tot consument.

Doe mij maar data

Jouw knappe kop houdt van duidelijke data en verwerkt die in creatieve digitale oplossingen of optimalisaties. Ze mogen je altijd wakker maken voor een discussie over:

Aanbod

Jij krijgt een vast plekje op onze hippe Remy-site aan de vaart in Leuven. We zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbare vervoer of met de fiets. In een boeiende en aangename werkomgeving waar de mensen centraal staan en de champagne openvliegt bij goede resultaten, voltooi jij je opdrachten. Je krijgt een marktconforme verloning met alle toeters en bellen erbij. In deze uitdagende functie is er bovendien voldoende ruimte voor zelfontplooiing en opleidingen.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar hendrikjozef@remy-communication.be