Match jij met de woorden strategisch en commercieel?

Word jij onze nieuwe Saartje (*)?
(* Of Sander?)

Functieomschrijvingen missen vaak een identiteit, een gezicht. Soms zelfs letterlijk. Daarom pakken we het dit keer anders aan en gaan we op zoek naar een nieuwe Saartje (of een nieuwe Sander, dat mag natuurlijk ook). Want wie Saartje zegt, zegt passie voor haar job, natuurlijk, authentiek klantencontact met de nodige commerciële flair én (digitaal) strategisch inzicht. Precies wat we zoeken.

Herken jij jezelf al in bovenstaand tekstje en wil je bovendien 19 communicatiespecialisten vervoegen in de Wijgmaalse Remy-toren? Vink dan volgende bullet points af en solliciteer!

Ook mooi meegenomen

Ze mogen je altijd wakker maken voor een discussie over:

Aanbod

Jij krijgt een vast plekje op onze hippe Remy-site aan de vaart in Leuven. We zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbare vervoer of met de fiets. In een boeiende en aangename werkomgeving waar de mensen centraal staan en de champagne openvliegt bij goede resultaten, voltooi jij je opdrachten. Je krijgt een marktconforme verloning met alle toeters en bellen erbij. In deze uitdagende functie is er bovendien voldoende ruimte voor zelfontplooiing en opleidingen. Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar hendrikjozef@remy-communication.be