Hey daar, ben jij onze volgende Account- en Projectmanager?

Account- en projectmanager met sterke digitale skills gezocht!

Ben jij een account/projectmanager die brandt van ambitie? Iemand die niet houdt van middelmaat, maar altijd hoger mikt? Dan is deze vacature iets voor jou. Als accountmanager met een brede marketingkennis (PR is een plus) werk je voor topmerken. En dat doe je vanuit onze Remy-toren in Wijgmaal, waar heel wat expertise onder één dak zit.  

Say what?

Als account/projectmanager werk je voor merken als Bristol, Melitta, granini, BabyTV en The Body Shop.  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het intern en extern beheer van uiteenlopende on-en offline marketingcampagnes. Jouwprioriteit: een gezonde projectflow en dito klantenrelaties. Dankbare en tevreden klanten, daar doe je het voor. Je detecteert hun marketingnoden, en vertaalt die in heldere, strategische marketingplannen. Bovendien slaag je erin om die overtuigend te presenteren. Want pitchen is je ding. 

Dit doe je

Dit ben jij

Aanbod

Jij krijgt een vast plekje in onze hippe Remy-toren aan de vaart in Leuven. We zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets. In een boeiende en aangename werkomgeving waar de mensen centraal staan en de champagne openvliegt bij goede resultaten, voltooi jij je opdrachten. Je krijgt een marktconforme verloning met alle toeters en bellen erbij. In deze uitdagende functie is er bovendien voldoende ruimte voor zelfontplooiing en opleidingen.

Interesse?

Klinkt deze job als een notificatie in de oren? Stuur je cv en motivatie naar niels@remy-communication.be