Remy: strategisch communicatiebureau,
diverse services

Strategische totaalaanpak

Eerst denken, dan doen. En als je iets doet, zorg dan voor een complete aanpak. Geen losse Instagram-post hier en een enkele advertentie daar. Nee, een doordachte campagne, opgevolgd van a tot z. Dat is hoe wij het aanpakken: strategisch.

Ja, toon het mij

Digital
Marketing

Online aanwezig zijn is een must. En kan gaan van social media campagnes tot Google Ads. Wil jij de online wereld ontdekken? En heb je graag een gids?
Toon het mij!

Influencer Marketing

Influencers zijn echte ambassadeurs van je merk of product. En indien juist gematcht ideaal om je doelpubliek te bereiken.
Ik wil meer weten!

Copy

Mooie teksten schrijven is leuk. Maar mooie teksten schrijven die gelezen worden en je doelgroep raken, is nog veel leuker. Daar zetten wij met onze copycel op in!
Begeleid mij!

PR

Wil jij jouw verhaal of boodschap delen met de pers? Dat kan. Jij hebt het verhaal, Remy de contacten. Benieuwd hoe public relations precies werkt?
Ik ben benieuwd!

Branding

Een sterk merk bouw je niet van vandaag op morgen. De basis is je identiteit of de vorm waarin je jouw verhaal en jouw waarden giet. Zoek je ook fans voor je merk?
Ik wil fans!

Media

Van radio en tv over magazines tot gespecialiseerde pers. Onze mediaspecialisten zoeken de gepaste kanalen voor jouw boodschap. En zorgen voor de juiste media buying.
Meer media graag!