Geen holle tam tam, wel
people proof marketing.

People proof, wat is dat dan?

Remy, daar is jouw merk KING. Zonder op de borst te trommelen. Maar door pakkende verhalen te vertellen. Geen samenraapsel van 20 ego’s. Wel een ecosysteem waar jong geweld continu frisse ideeën aanbrengt en campagnegericht werkt, versterkt door een interne academy en een senior specialistenpool.

Waarom?

De zoektocht naar authenticiteit bij de consument is een feit. En daar zet Remy op in. Met verhalen die raken. Want consumenten moeten omgaan met een informatieovervloed. Ze worden steeds kritischer en kopen bewuster. En dus kom je er niet meer met enkel een goede slogan. Verhalen daarentegen kunnen mensen wel triggeren. Op die manier wil Remy ook jouw merk een leuk gezicht geven.

Content

In een wereld waar informatie voor het grijpen ligt, is goede content king. Heb je een verhaal dat er om vraagt geschreven te worden? Maar geen vlotte pen? Remy schrijft jouw scenario. Zowel on- als offline. Van brochures tot websites. Die online copy optimaliseren we bovendien SEO-gewijs. Zo weten klanten je te vinden. Jouw boodschap ook delen met de pers? Van persbericht over sampling tot redactietours. Jij hebt het verhaal, Remy de contacten.

betonblok met slogan opgeschreven

Online

Online aanwezig zijn is een must. En begint met het opzetten van jouw online profielen. Maar of het nu gaat over Facebook of Instagram. Goede content is key. Remy bouwt jouw contentplan. Straffe captions met sprekende beelden en de juiste hashtags. Dat is de kunst. Je bereik vergroten? Dat doen we via gerichte social media advertenties. Of wat dacht je van influencers? Wij matchen ze met jouw merk en zetten een doelgerichte campagne op.

persoon in lijnen camouflage

Branding

Een sterk merk bouw je niet van vandaag op morgen. De basis is je identiteit of de vorm waarin je jouw verhaal en jouw waarden giet. Je logo en huisstijl, je website maar ook je tone of voice. Wij hebben oog voor elk detail. En maken van jouw merk een grafisch pareltje zodat jij je kan onderscheiden. Of het nu gaat om een eenvoudige brochure of een complete rebranding van je bedrijf.

brandende schoenen op een tafel

Project

Je lanceert een nieuw product, plant een (grootse) actie of wil het breder aanpakken. Kortom, je hebt nood aan een totaalplaatje. Ook dan staan wij er om jouw project vorm te geven. Van het prille idee tot de uitvoering. Steeds strategisch onderbouwd.

Lancering van een raket

Advertising

Een goed verhaal heeft een publiek nodig. Een luisterend oor of een geïnteresseerde. On- en offline advertenties maken je zichtbaar en bouwen aan je merkbekendheid op lange termijn. Welke media het meest geschikt zijn om jouw doelstelling(en) te behalen? Remy concretiseert het in een mediaplan.

Neon bord met slogan this is the sign you've been looking for

Mailing

Jouw merk heeft (trouwe) consumenten nodig. Je wil verhalen die leads genereren en klanten opleveren. E-mailmarketing en direct mail zijn sterke one-to-one marketingtools die je merk in beweging zetten en in contact brengen met potentiële brand lovers. Van marketing automation tot de manuele handling … Het is bij ons in goede handen.

Mailboxen