PR

Voorpaginanieuws dankzij straffe public relations

Jouw verhaal in de media krijgen is dé manier om jouw merk- en/of productbekendheid te vergroten. Maar pr (public relations) vergt ook kennis en de juiste contacten. Bij Remy staan we dagelijks in contact met de pers die voor jouw merk iets kan betekenen. Of het nu gaat om economische, lifestyle- of foodjournalisten. Van print over radio tot televisie. Wij staan 24 op 7 ter beschikking.

Poster flexpoint campagne alles flex
Poster flexpoint campagne alles flex

Pakketjes met persoonlijke boodschap

Met connecties is een eerste stap gezet. Een wervend persbericht doet de rest. Geschreven op maat van de journalist met een sterke nieuwswaarde. Hapklaar dus. Om je persbericht extra kracht bij te zetten, kunnen we ook producten opsturen naar key journalisten. Mooi verpakt, met persoonlijke boodschap. Klaar om te testen! Of wat dacht je van lezerswedstrijden?

Persvoorstelling op maat

De pers in levende lijven overtuigen van jouw merk. Waarom niet? Van persevenement over persconferentie tot (buitenlandse) persreis. Daarnaast bezoeken we meerdere keren per jaar de belangrijkste redacties om nieuwigheden voor te stellen, een workshop te geven, een foodtruck te plaatsen … Wij bedenken een leuke persvoorstelling op maat van jouw merk!