Online

Online strategie om u tegen te zeggen

Je online aanwezigheid begint met het opzetten van je social media profielen. Maar ook een contentplan is cruciaal. Wil je je bereik vergroten? Dan helpen we jou met gerichte social media advertenties of Google Ads. Of wat dacht je van influencer marketing om je merk te promoten? Lees verder en wij doen onze strategie uit de doeken!

Influencers: dé ambassadeurs van de toekomst

Influencers zijn de nieuwe ambassadeurs van je merk of product. En indien ze juist gematcht zijn, ideaal om je doelpubliek te bereiken. Of je nu op zoek bent naar ambassadeurs op lange termijn, of kortere, doelgerichte campagnes. Wij linken de juiste profielen aan jouw merk. En volgen op van a tot z. Bij het opzetten van een campagne, bedenken wij in samenspraak met jou een uniek concept. Zo vallen de posts rond jouw merk op. Vervolgens matchen we de influencers op basis van persoonlijkheid, stijl en kwaliteit. Ook engagement en reach spelen daarbij een grote rol. Met daarnaast aandacht voor zowel micro- als macro-influencers. Resultaat: een mooie mix!

Verder bepalen we campagnespecifieke hashtags, stellen we een uitgebreide briefing op per influencer en maken we een tijdlijn. Wie post wanneer en hoe ziet die post eruit? Dat volgen wij op! Inclusief controle van de content. Straffe beelden en captions gegarandeerd. Influencer marketing met de grote I en de grote M, dus. Na afloop van de campagne ontvang jij van ons een uitgebreide evaluatie. Wat was de totale reach, het totale bereik, van de campagne? Hoe zat het met de impressies en het engagement van de influencers? Met andere woorden, wie scoorde er goed en kunnen we in de toekomst nog inschakelen? En om de cirkel helemaal rond te maken, krijg jij na de campagne alle influencerfoto’s ter beschikking. Zo kan je die inzetten voor je eigen online media. Handig!

In samenspraak met jou bedenken we straffe online campagnes met

Poster flexpoint campagne alles flex

Straffe social media campagnes

Ook social media zijn ideaal om als merk je publiek te bereiken. Maar of het nu gaat over Facebook of Instagram, goede content is en blijft cruciaal. Wij bouwen jouw contentplan. Straffe captions met sprekende beelden en de juiste hashtags. Dat krijg je van ons. En dat alles gebaseerd op uitgebreid onderzoek dat peilt naar zoekwoorden en trends. Wat vindt jouw publiek interessant?

Wil je dat jouw berichten extra impact hebben? Dan zetten wij een advertentiecampagne op. Doelgericht? Jazeker! Video ads, leadadvertenties of engagement: we know the drill! En we kunnen elke actie meten en bijsturen waar nodig. Achteraf krijg je een uitgebreide rapportage. Want meten is weten, toch?

Gefundeerde Google ads

Search- of Display-advertenties, wij zetten complete Google Ads-campagnes op. Steeds gebaseerd op uitgebreid onderzoek. Voor welke zoekwoorden wil jij als merk gevonden worden? Op welke websites wil jij jouw advertentie laten verschijnen? Wij helpen jou met doelgerichte advertenties op efficiënte platformen. Via een transparant model met uitgebreide rapportage.

En, niet onbelangrijk, we zorgen voor een continue monitoring. Zo optimaliseren en corrigeren we campagnes voortdurend. Resultaat? Efficiënte en effectieve advertenties! Bovendien zijn we Google Partner. Beste vriendjes met meneer Google? Ja, we staan voortdurend met hen in contact én onze mensen zijn gecertificeerd. Ze doen jaarlijks Google-examens waardoor ze mee zijn met de laatste nieuwigheden en die dus ook voor jouw campagnes kunnen toepassen.

Poster flexpoint campagne alles flex