BRanding

Zet je merk slim in de markt

Branding, daar valt zowel de strategie als het design van je merk onder. Je merk onderscheiden van je concurrenten door je authentieke verhaal te vertellen met jouw eigen stem en in jouw unieke stijl. Dat is onze passie en onze drijfveer.

Branddesign: een ijzersterk concept als basis

Een simpel idee zorgt vaak voor een ijzersterke campagne. En dat niet alleen. Er is altijd een concept aan verbonden, een rode draad, die steeds terugkomt in elke communicatietool die we creëren. Daarom zijn onze designers ook proactief en tekenen ze jouw campagne van morgen al mee uit. Dit zowel on- als offline.

Of het nu gaat om het ontwerp van een huisstijl, direct mailing, advertentie, brochure, presentatiemap, verpakking, promomateriaal, salestools, templates voor e-mails of het realiseren van een bedrijfsvideo, radio- of tv-spot … elk project verdient een hands-on aanpak. En die geven wij jou.

Poster flexpoint campagne alles flex

Corporate branding, meer dan een sterk merk met een karakterkop

Wil jij de aandacht die je merk verdient? Maar heb je geen idee hoe je jouw publiek positief triggert?

Onze Brand Pitts goochelen als geen ander met beelden en typografie. En weten precies in welke vorm ze jouw merk moeten boetseren om het uniek te maken. Want een uitgesproken DNA kan je niet kopiëren en is dus van goudwaarde.

Maar hoe creëer je precies de juiste look and feel? Dit doen we tijdens creatieve brainstormsessies. Daarin smelten alle individuele elementen samen in één look and feel. En krijgt jouw verhaal vorm en begint het te leven.

De volgende stap is dan om consistent je brand story verder op te bouwen en te vertellen aan die mensen die hier een boodschap aan hebben.

Animaties creëren toegevoegde waarde voor je merk

Last but not least willen het nog even hebben over antimatie. Want video komt meer en meer in beeld en wordt almaar belangrijker als tool voor visuele storytelling. Het is een straf medium om je verhaal te vertellen en een groot publiek te bereiken.

En ja hoor: animatievideo’s kan je inzetten voor diverse doeleinden. Of je nu merkbekendheid wil, liever je expertise toont of de conversie wil optimaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Poster flexpoint campagne alles flex