Content

Doordachte content van a tot z

Wij schrijven jouw scenario. Zowel on- als offline. De online copy optimaliseren we bovendien SEO-gewijs. Wil je je boodschap ook delen met de pers? Dat kan. Jij hebt het verhaal, Remy de contacten. Benieuwd hoe public relations en copywriting in zijn werk gaan? Lees dan zeker verder!

Knallende content op alle kanalen

Het hart op de tong, maar geen taalvirtuoos? Dan schieten onze No Copycats te hulp. Zij luisteren graag naar jouw verhaal en vinden de juiste woorden om mensen te raken. Niet onbelangrijk in een wereld waarin mensen overstelpt worden met informatie. Om door te dringen moet je dan ook op maat van jouw publiek spreken. Met een tone of voice die hen aanspreekt. Laat dat nu net - al zeggen we het zelf - onze expertise zijn.

Of het nu gaat om nieuwsbrieven, brochures, websites, interne communicatie … Je content moet niet alleen stroken met je publiek, maar ook met het medium. Ieder kanaal vergt een andere aanpak. En die beheersen wij.

Poster flexpoint campagne alles flex

Wij schrijven voor jou doordachte copy

Poster flexpoint campagne alles flex Poster flexpoint campagne alles flex

Voorpaginanieuws dankzij straffe public relations

Jouw verhaal in de media krijgen is dé manier om jouw merk- en/of productbekendheid te vergroten. Maar pr (public relations) vergt ook kennis en de juiste contacten. Bij Remy staan we dagelijks in contact met de pers die voor jouw merk iets kan betekenen. Of het nu gaat om economische, lifestyle- of foodjournalisten. Van print over radio tot televisie. Wij staan 24 op 7 ter beschikking.

Met connecties is een eerste stap gezet. Een wervend persbericht doet de rest. Geschreven op maat van de journalist met een sterke nieuwswaarde. Hapklaar dus. Om je persbericht extra kracht bij te zetten, kunnen we ook producten opsturen naar key journalisten. Mooi verpakt, met persoonlijke boodschap. Klaar om te testen! Of wat dacht je van lezerswedstrijden?

De pers in levende lijven overtuigen van jouw merk. Waarom niet? Van persevenement over persconferentie tot (buitenlandse) persreis. Daarnaast bezoeken we meerdere keren per jaar de belangrijkste redacties om nieuwigheden voor te stellen, een workshop te geven, een foodtruck te plaatsen … Wij bedenken een leuke persvoorstelling op maat van jouw merk!

Slimme copy dankzij SEO (Search engine optimization)

Nog nooit lazen mensen zoveel online. De informatie ligt dan ook voor het grijpen. Maar je moet hem ook weten te vinden natuurlijk. Of belangrijker, jij moet als merk ook gevonden worden. Daarom optimaliseren wij onze online content SEO-gewijs. Van websites over blogposts tot advertenties. Het gebruik van de juiste termen geeft jou de zichtbaarheid die je verdient.

Hoe we dat aanpakken? Met uitgebreid zoekwoordonderzoek. Zo achterhalen wij welke zoekwoorden voor jouw merk en product belangrijk zijn. En die integreren we dan weer in onze straffe content. Beknopt uitgelegd. Hierover uitweiden doen we maar al te graag via een ander kanaal.

Poster flexpoint campagne alles flex