Copy

Slimme online copy dankzij SEO (Search engine optimization)

Nog nooit lazen mensen zoveel online. De informatie ligt dan ook voor het grijpen. Maar je moet hem ook weten te vinden natuurlijk. Of belangrijker, jij moet als merk ook gevonden worden. Daarom optimaliseren wij onze online content SEO-gewijs. Van websites over blogposts en social media captions tot advertenties. Het gebruik van de juiste termen geeft jou de zichtbaarheid die je verdient.

Hoe we dat aanpakken? Met uitgebreid zoekwoordonderzoek. Zo achterhalen wij welke zoekwoorden voor jouw merk en product belangrijk zijn. En die integreren we dan weer in onze straffe content. 

Poster flexpoint campagne alles flex

Wij schrijven voor jou doordachte copy

Poster flexpoint campagne alles flex

Offline copy is ook hot en happening

Niet elke doelgroep bevindt zich online en niet elke boodschap is gemaakt voor het web. Jouw verhaal kan misschien het best verteld worden in een folder, een brochure of misschien wel een magazine? Gelukkig is offline copy ook nog steeds hot en happening. En schieten onze No Copycats jou met alle plezier te hulp. Zij luisteren graag naar jouw verhaal en vinden de juiste woorden om mensen te raken. Niet onbelangrijk in een wereld waarin mensen overstelpt worden met informatie. Om door te dringen moet je dan ook op maat van jouw publiek spreken. Met een tone of voice die hen aanspreekt. Laat dat nu net - al zeggen we het zelf - onze expertise zijn.