Hey daar, ben jij onze volgende Online Marketeer?

Ervaren online marketeer gezocht!

Klinken online campagnes je als muziek in de oren? Werk je graag met data en kan je die inzichten omtoveren in straffe digitale concepten? En doe je dit al een aantal jaar? Dan ben jij dé online marketeer die wij zoeken! Authenticiteit en een open werkomgeving staan bij ons centraal. We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste, vlotte persoon met een uitgesproken hands-on mentaliteit en sterke digitale skills.

Online genie met pit

Samen met 21 collega’s in 4 gespecialiseerde afdelingen (Online, Content, Branding en Project) geef je onze merken voldoende zichtbaarheid op het wereldwijde web en zorg je voor creatieve digitale strategieën. Van sociale media, e-mailmarketing en websites gaat je hart sneller slaan. Jij weet als geen ander hoe je al onze verschillende online marketingtools optimaal moet benutten. Door jouw aanstekelijk enthousiasme overtuig je iedereen met je originele digitale campagnes. Je bent met andere woorden onze digitale spring-in-’t-veld die ons people proof communicatiebedrijf naar een hoger niveau brengt met een paar jaar ervaring, maximale inzet en enthousiasme.

Doe mij maar data

Van online data spring je een gat in de lucht! Jouw knappe kop houdt van duidelijke data en verwerkt die in creatieve digitale oplossingen of optimalisaties.

Ze mogen je ook altijd wakker maken voor een discussie over:

Aanbod

Jij krijgt een vast plekje in onze hippe Remy-toren aan de vaartin Leuven. We zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets. In een boeiende en aangename werkomgeving waar de mensen centraal staan en de champagne openvliegt bij goede resultaten, voltooi jij je opdrachten. Je krijgt een marktconforme verloning met alle toeters en bellen erbij. In deze uitdagende functie is er bovendien voldoende ruimte voor zelfontplooiing en opleidingen.

Interesse?

Klinkt deze job als een notificatie in de oren? Stuur je cv en motivatie naar hendrikjozef@remy-communication.be