Hey daar, ben jij onze volgende ervaren Digitale Strateeg?

Digitale Strateeg met ervaring gezocht! πŸš€

Zin om aan de slag te gaan in een gedreven agency en te werken voor een verscheidenheid aan inspirerende merken? Dat allemaal in onze hippe Remy toren aan de Vaart in Leuven?

Werk je graag met data en kan je die inzichten omtoveren tot digitale meesterwerken? πŸ“Š En heb je minimum drie jaar ervaring als digital marketeer binnen een agency-omgeving? Dan ben jij dΓ© digital daredevil die wij zoeken! Authenticiteit en een open werkomgeving staan bij ons centraal. 🌟 We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste, vlotte persoon met een uitgesproken hands-on mentaliteit en sterke digitale skills. πŸ’»

Digital daredevil met pit

Je geeft onze klanten voldoende online zichtbaarheid en zorgt voor creatieve digitale strategieΓ«n. Van sociale media, e-mailmarketing en SEA gaat je hart sneller slaan. Jij weet als geen ander hoe je de verschillende online marketingtools optimaal moet benutten voor onze klanten. Door jouw aanstekelijk enthousiasme overtuig je iedereen met je originele digitale campagnes. Je bent met andere woorden onze digitale spring-in-’t-veld die ons people proof communicatiebedrijf naar een hoger niveau tilt! πŸš€

En nu concreet:

Van online data spring je een gat in de lucht! Jouw knappe kop houdt van duidelijke data en verwerkt die in creatieve digitale oplossingen of optimalisaties. πŸ“ˆ

Jouw droomwereld bestaat uit

Ah ja, wij bieden voor al die kennis natuurlijk ook wel wat

Jij krijgt een vast plekje in onze hippe Remy-toren aan de vaart in Leuven. We zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets (die je trouwens via ons cafetariaplan kan kopen). Jij voltooit je opdrachten in een boeiende en aangename werkomgeving waar de mensen centraal staan en de champagne of Kidibul openvliegt bij goede resultaten. Je krijgt een marktconforme verloning met daarnaast veel extra voordelen. πŸŽ‰ In deze uitdagende functie is er bovendien voldoende ruimte voor zelfontplooiing en continue opleidingen.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar niels@remy-communication.be. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken! 🀝