Versterk jij ons pr-team?

Pr-consultant (NL/FR) met hands-on mentaliteit

Hou je ervan om te schrijven en die schrijfsels dan ook in de pers te zien verschijnen? Ben je naast het Nederlands ook sterk in Frans? Ben je bovendien een mensenmens die graag in contact staat met journalisten en klanten? Dan hebben wij bij Remy Communication en Story Fwd misschien wel dé job voor jou in aanbieding!

Met 20 medewerkers in 4 gespecialiseerde afdelingen (Online, Content & PR, Branding, Project) kunnen we een pr-consultant met een hands-on-mentaliteit gebruiken. Wij zoeken iemand die het Nederlands perfect onder de knie heeft: schriftelijk en mondeling. En die daarnaast ook een vlot mondje Frans kan. Iemand die bovendien een zeer goede, creatieve – Nederlandstalige – pen heeft. En last but not least: iemand die graag communiceert en netwerkt, bovenal over verhalen met impact.

Public relations

Aanbod

Jij krijgt een vast plekje op onze hippe Remy-site aan de vaart in Leuven. We zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbare vervoer of met de fiets. In een boeiende en aangename werkomgeving waar de mensen centraal staan en de champagne openvliegt bij goede resultaten, voltooi jij je opdrachten. Je krijgt een marktconforme verloning met alle toeters en bellen erbij. In deze uitdagende functie is er bovendien voldoende ruimte voor zelfontplooiing en opleidingen.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar niels@remy-communication.be