Ben jij onze volgende pr-consultant?(NL/FR)

Tweetalige (NL/FR) junior pr-consultant met projectmanagementskills

Ben jij perfect tweetalig (NL/FR)? En hou je ervan om te schrijven en die schrijfsels dan ook in de pers te zien verschijnen? Ben je bovendien nauwkeurig en schrikt het je niet af een projectteam van pakweg 5 mensen te begeleiden? Dan hebben wij bij Remy Communication misschien wel dé job voor jou in aanbieding!

Met 19 medewerkers in 4 gespecialiseerde afdelingen (Online, Content & PR, Branding, Project) kunnen we een tweetalige junior pr-consultant met copy- en projectmanagementskills gebruiken. Wij zoeken iemand die zowel het Nederlands als het Frans perfect onder de knie heeft: schriftelijk en mondeling. Iemand die bovendien een zeer goede, creatieve – Nederlandstalige – pen heeft. En last but not least: iemand die projecten van A tot Z kan en wil begeleiden.  

Public relations

Projectmanagement

Aanbod

Jij krijgt een vast plekje op onze hippe Remy-site aan de vaart in Leuven. We zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbare vervoer of met de fiets. In een boeiende en aangename werkomgeving waar de mensen centraal staan en de champagne openvliegt bij goede resultaten, voltooi jij je opdrachten. Je krijgt een marktconforme verloning met alle toeters en bellen erbij. In deze uitdagende functie is er bovendien voldoende ruimte voor zelfontplooiing en opleidingen.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar niels@remy-communication.be