Influencer Marketing

Storytelling met influencers

Bouw aan authentieke verhalen met influencers, de ambassadeurs van deze eeuw. Waarom? Je doelpubliek spendeert meer tijd op social media en koopt online. Dat maakt van Influencer marketing een extra krachtige tool. Influencers helpen je met het opbouwen van vertrouwen als nieuwe ambassadeurs van je merk of product. Zin om samen een campagne in elkaar te steken?

Multichannel influencer campagnes

Wij linken de juiste profielen aan jouw merk. En volgen de campagne op van a tot z. Starten doen we met een uniek concept. In samenspraak met jou en in lijn met je lopende mediacampagne? Dat kan! Of helemaal from scratch? Geen probleem! Wij zorgen voor een knallende multichannel campagne. De influencer content is king en laten we op een efficiënte manier overal terugkomen. Want user generated content werkt inspirerend: in magazines, online, op billboards ... Want wij gaan voor straffe verhalen over kanalen heen en kijken verder dan Instagram. Van TikTok over YouTube tot je eigen website bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een uniek en exclusief influencer event? Of een fotoshoot die sprekende beelden oplevert?

Poster flexpoint campagne alles flex
Poster flexpoint campagne alles flex Poster flexpoint campagne alles flex

In goede handen van a tot z

Zelf starten met influencer marketing? Dat kan! Maar het is niet altijd evident. De keuze voor de juiste influencers en aanpak kan een campagne maken of kraken. Zorg voor authenticiteit en meerwaarde en vermijd te commerciële content. Wij matchen influencers op basis van persoonlijkheid, stijl en kwaliteit. Ook engagement en reach spelen daarbij een grote rol. Met aandacht voor zowel micro- als macro-influencers zorgen we voor een mooie mix!

Alles verloopt vlot dankzij onze uitgebreide briefing en strakke tijdlijn. Ook controleren we de content: wie post wanneer en wat? Straffe beelden en captions gegarandeerd! Na afloop mag je een gedetailleerde evaluatie verwachten. Wat was het bereik? Hoe zat het met het engagement en het aantal impressies? Wie kunnen we met andere woorden inschakelen bij een volgende campagne? Bovendien krijg je na afloop alle foto’s ter beschikking. Handig voor op je eigen kanalen!