Kids

Straffe campagnes voor de allerkleinsten

Hoe je succesvolle communicatie opzet voor kinderen, hun ouders en grootouders? Dat is een vraag die Remy Communication al meerdere malen succesvol heeft opgelost.

Vraag

Hoe kruip je in het hoofd van kinderen? Bij Remy Communication weten we hoe we jouw merk in de kijker kunnen zetten bij de allerkleinsten, hun ouders en grootouders. Van magazines en kranten over mama- en papa-influencers tot televisie. We’ve got you covered! Onze sterkte: de integratie van verschillende media om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Wij zetten jouw merk zodanig in de kijker dat zelfs de Sint en Kerstman ervan op de hoogte zijn.

Aanpak

Hoe pakken we dat nu aan? In samenspraak stellen we een communicatief totaalpakket op dat past bij de uitstraling van jouw merk. Zo zetten we spelletjesproducent Jumbo in de kijker met een onderbouwd persbericht over educatieve spelletjes in combinatie met een mysterieuze influencercampagne. Voor televisiezender Disney Junior organiseerden we al meerdere premières voor hun nieuwe programma’s. Liever zelf op tv? Wij zorgen voor een partnership met Ketnet.

Benieuwd naar voorbeelden van geslaagde campagnes? Bekijk onze creatieve en communicatieve oplossingen voor luizenbestrijdende producent Elimax en spelletjesgigant Jumbo.

Resultaten

Met Remy aan de slag gaan om jouw kidsmerk in de kijker te zetten, zorgt dus steevast voor mooie resultaten. Wil je bereik, merkbekendheid of traffic naar je website? Geen ons een sein en wij zorgen voor een plan op maat van jouw merk.