NÃKD

Een gezond snack om jouw goede voornemens vol te houden!

nākd. is een producent van gezonde tussendoortjes. Hun raw fruit & nut bars bestaan enkel en alleen uit fruit en noten. Deze gezonde snacks worden koudgeperst om alle voedingsstoffen te bewaren.

Vraag

Onderzoek van iVOX en nākd. toonde aan dat meer dan de helft van de Belgen gezonde voornemens niet volhoudt. Gelukkig zijn nākd. bars het perfecte alternatief om simpel, gezond en lekker te snacken. Deze boodschap overbrengen was Remy Communications opdracht. Maar hoe pak je dat aan?

Oplossing

De eerste stap was het uitsturen van een persbericht dat de heerlijke repen in de kijker zet om gezonder en bewuster te gaan eten.

Daarnaast creëerde we op digitaal vlak een bereik- en engagementcampagne met organische posts en boosts met als rode draad ‘gezond snacken als goed voornemen’. Dit alles onder de hashtag #doorbijten. Voor de opmaak van de posts hebben we belang gehecht aan een herkenbare stijl in de feed door zowel informatieve als productgerichte posts. Ook zorgden de twee nākd.-ambassadeurs, Sven Ornelis en Sandra Bekkari, voor zichtbaarheid van het merk op hun sociale media.

14.263

euro mediawaarde

489.944

bereikte mensen

177%

stijging in volgers

Resultaten

Een mediawaarde van € 14.263 en een bereik van 204.554 lezers dankzij het persbericht. Via de Instagram berichten bereikten we 489.944 mensen en steeg het aantal volgers met maar liefst 177%. Als eerste digitale campagne voor nākd. kan dit zeker tellen. De missie van bereikvergroting en engagementverhoging is zeker en vast geslaagd!