Soria Bel

Geanimeerde reclamespot voor ‘De Container Cup’

Soria Bel is een producent en groothandelaar in plantaardige voedingssupplementen, medicinale planten en bio-voeding.

Vraag

Een beetje extra energie kan nooit kwaad. Dat is wat wij dachten toen Soria Bel aan onze mouw kwam trekken om hun voedingssupplement Fost Print Plus in de kijker te zetten. De doelgroep op een actieve en creatieve manier bereiken, was ons uitgangspunt!

Aanpak

Een energieboost krijgen we allemaal graag, maar bij Remy wilden we die energie ook zichtbaar maken. Daarom dachten we een animatiefilmpje uit waarin het product zelf zijn energie tentoonstelt. In het reclamespotje voor het populaire en fysiek intensieve Play4-programma ‘De Container Cup’ showt een flesje Fost Print Plus zijn sportkunsten. Het mocht duidelijk zijn: met Fost Print Plus haal je gegarandeerd goede resultaten in ‘De Container Cup’.

2.200.000

bereikte mensen

1.700.000

geschatte bereik

21

keer uitgezonden

Resultaten

Ook Remy Communication kreeg goede resultaten te zien. Het spotje van 7 seconden werd 21 keer uitgezonden om 19u50 van maandag tot donderdag op Play4. We hadden een bereik van 1,7 miljoen bruto contacten bij 18- tot 54-jarigen geschat. Het effectief bereik overschatte alles. Na 1 week bereikten we 2,2 miljoen contacten of zo’n 44,4% van alle 18- tot 54-jarigen. Daar springen wij een gat van in de lucht!