Onze passie voor verhalen: de blogeditie

April 9, 2020
Het land ging half maart in lockdown en tegelijkertijd werden de budgetkranen massaal dichtgedraaid. Bye bye marketingcenten! Wij geven 3 survivaltips voor marketeers in Corona-tijden.
March 24, 2020
Communicatie in crisistijden is cruciaal. Ben je onzeker over de juiste aanpak? We helpen je alvast op weg met deze richtlijnen.
February 25, 2020
Niets zo pijnlijk als een klant te zien vertrekken naar de concurrentie. En hoewel je dit niet altijd zelf in de hand hebt, zijn er toch heel wat zaken die je kan doen om klantenbinding te vergroten.
February 20, 2020
Een complimentje nu en dan is voor iedereen aangenaam. Maar jammer genoeg is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Als bedrijf krijg je vroeg of laat te maken met negatieve reacties of recensies...
January 23, 2020
CMYK, RGB, pixels . Maar hoe zit het dan wel? En wat wil dat zeggen voor jouw logo en ander grafisch werk? Nuttige kennis. Want dat je logo visueel aantrekkelijk moet zijn, spreekt voor zich.
December 17, 2019
Ken je de “Reclame op tv? Daar kijkt niemand nog naar … doorspoelen die handel!”-discussies? Nochtans blijft een goede tv-campagne zijn impact hebben. En zeker als het doordacht wordt ingezet.
November 7, 2019
Herkenbaar? Je post een leuke foto op je Facebook-pagina. Na 5 minuten heb je 2 vind-ik-leuks en na een halve dag staat de teller niet hoger dan 5. Je vraagt je af: “was mijn bericht zo slecht?”
October 3, 2019
Telkens we het gevoel hebben dat jouw opdracht ons op het lijf is geschreven én we overtuigd zijn er een schitterend concept voor te kunnen neerleggen, willen we de uitdaging aangaan.